Translate






CÀRITAS INAUGURA UN CENTRE DE DISTRIBUCIÓ D’ALIMENTS INTERPARROQUIAL

El passat dimarts, 11 de febrer, Càritas  ha inaugurat el primer centre interparroquial de distribució d'aliments, al carrer de les Oblates, 21, a La Vileta.


Aquest nou centre  singifica aprofundir  en una racionalització i dignificació en el repartiment d’aliments. Les persones o famílies que fins ara anaven a la seva parròquia a rebre una bossa d’aliments es converteixen en protagonistes en omplir l’anomenada “senalla bàsica” a partir de les seves necessitats més urgents.

Aquest primer centre  atendrà les persones derivades dels grups d’acció social parroquial de Son Roca, Son Cotoner, Son Dameto, Son Espanyolet i Sa Vileta i que suposa l’atenció a unes 100 famílies. Seran els mateixos voluntaris de les parròquies organitzats per torns els qui, amb la coordinació d’una professional de Càritas, atendran dos dies per setmana als participants d’aquest servei.

El funcionament del servei serà segons un sistema de punts que s’adjudicarà a cada família segons els membres que la composen. La derivació inicial donarà dret a 12 senalles bàsiques durant sis mesos. També des del mateix Centre de Distribució d’Aliments s’organitzaran unes activitats complementàries per als participants, com a tallers i accions formatives de caràcter grupal amb temes sobre nutrició i dietètica, receptari de cuina, hàbits de consum, cuina econòmica, manteniment de la llar, etc.


 

No hay comentarios:

Publicar un comentario