Translate

CONGRÉS PER A L'EVANGELITZACIÓ



 
El Congrés vol ser una trobada, un “acte de comunicació i de diàleg” a partir de la missió d’evangelitzar, per tal d’il·luminar, orientar i donar pistes per l’acció evangelitzadora a tots els agents de pastoral de l’Església de Mallorca. En el Congrés es podran escoltar les ponències i les comunicacions sobre el tema assenyalat, així com participar de tallers, per tal que el que s’hi exposi animi i sigui un conjunt de propostes pràctiques pastorals per a la realitat diocesana.
 
El Congrés comptarà amb moments de pregària; una ponència marc que situarà el Congrés en el moment que viuen l’Església universal i l’Església de Mallorca, de la qual derivaran tres comunicacions dirigides als eixos fonamentals de l’Església: anunci, acció social i litúrgia.
 
La ponència i les comunicacions seran obertes al públic. També s’oferiran tallers fòrums que ens ajudaran a concretar en la pràctica les comunicacions. Els tallers fòrums volen ser comunicacions d’experiències pràctiques que puguin experimentar els congressistes o fòrums de diàleg.
 
Al Congrés assistiran persones implicades en la missió d’evangelitzar, com el prevere Xavier Morlans, consultor del Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització; José Antonio Goñi, delegat de Litúrgia de Pamplona; Auxiliadora González, doctora en Treball Social o Juan Manuel Cotelo, director del documental La última cima.
 
Informació i inscripcions:
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario